Silivri’de Tırın Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Geri Manever Yapan Tırın Çarptığı Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Silivri’de meydana gelen acı bir olayda, geri manevra yapan bir tır, yol kenarında duran 66 yaşındaki bir adama çarptı. Kaza sonucunda yaşlı adam hayatını kaybetti.

Kaza, Silivri Eski Sanayi Üst Geçidi’nin altında sabah saat 10.00 sıralarında gerçekleşti. Tırın geri manevra yaparken yaşlı adama çarpması sonucunda feci bir olay yaşandı. Olayın ardından hemen sağlık ve emniyet ekipleri gönderildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, maalesef adın talihsiz adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Emniyet güçleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, tır şoförü hakkında soruşturma başlatıldı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / YUSUF EKER – 3.Sayfa

Related Posts

Diş eksikliği kalp krizi riskini nasıl artırıyor?

Uzman Diş Hekimi Ağız Diş Çene Cerrahı Prof. Dr. Birkan Taha Özkan, “Kalp krizi geçirme riskinizi sadece kalp değil, ağzınızda eksik olan dişleriniz de belirliyor” dedi.

Sinsice ilerliyor: Bacak ve kollardaki bu değişikliklere dikkat!

Lenfödem hastalığı sinsi ilerliyor ve geç tanı konduğunda tedavisi zorlaşıyor. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Deniz Çevirme, lenfödemin belirtileri ve erken teşhisin önemi hakkında uyarılarda bulundu.

e-Nabız’a yeni özellikler geldi

e-Nabız’a yeni özellikler geldi

6 ayda 30 kilo verdi, hikayesi herkese ilham oldu

Ankara’da lise öğrencisi 17 yaşındaki Mahmut Baloğlu 6 ayda 30 kilo vererek 163 kilodan 133 kiloya düştü. Prof. Dr. Mehmet Boyraz, Türkiye’de her 8-10 çocuktan 1’inin obez olduğunu, her 5 çocuktan 1’inin fazla kilolu olduğunu belirtti.

Sıcak çarpması kapıda: Vücudunuz alarm veriyor

Yüksek sıcaklıklar ve yetersiz sıvı alımı, yaz aylarında güneş çarpması riskini artırıyor. Doç. Dr. Veysel Kıdır, sıvı kaybının hayati sonuçlara yol açabileceğini belirtti. İşte yaz sıcaklarında korunmanın yolları…

Uykusuzluk mu, uyku eksikliği mi?

Uykusuzluk ve uyku eksikliği aynı şey değildir. Yatakta dönüp durmak da, hiç yatmamak da bedeni aynı ölçüde tüketir. 50 yaş üstünde uykunun süresi kadar kalitesi de düşüyor. Uyandığınızda yorgunsanız, uyuyor olmanız yetmez. Hâlâ uykusuzsunuzdur.