Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in Sağlık Durumu Hakkında Yapılan Açıklama

Yoğun bakımda tedavisi devam eden DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in sağlık durumu hakkında hastane tarafından yapılan açıklamada, genel olarak tedavilere iyi yanıt verdiği belirtildi. Yoğun bakım süreci halen devam etmektedir.

Söz konusu açıklamada, Sayın Süreyya Önder’in genel sağlık durumunun stabil olduğu ve tedavilere olumlu yanıt verdiği vurgulandı. Metabolik parametrelerinin düzeldiği, asidoz tablosunun iyileştiği ve diğer bazı parametrelerin normal seviyelere geldiği belirtildi. Hastanın solunum ve dolaşım sisteminin stabil olduğu, böbrek fonksiyonlarının korunması amacıyla önlemlerin alındığı ifade edildi.

Süreyya Önder’in yoğun bakım sürecinin devam ettiği ve tedavilerin planlı bir şekilde sürdüğü belirtilirken, durumunun takip edildiği ve gerekli müdahalelerin yapıldığı açıklandı.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Sinsice ilerliyor: Bacak ve kollardaki bu değişikliklere dikkat!

Lenfödem hastalığı sinsi ilerliyor ve geç tanı konduğunda tedavisi zorlaşıyor. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Deniz Çevirme, lenfödemin belirtileri ve erken teşhisin önemi hakkında uyarılarda bulundu.

e-Nabız’a yeni özellikler geldi

e-Nabız’a yeni özellikler geldi

6 ayda 30 kilo verdi, hikayesi herkese ilham oldu

Ankara’da lise öğrencisi 17 yaşındaki Mahmut Baloğlu 6 ayda 30 kilo vererek 163 kilodan 133 kiloya düştü. Prof. Dr. Mehmet Boyraz, Türkiye’de her 8-10 çocuktan 1’inin obez olduğunu, her 5 çocuktan 1’inin fazla kilolu olduğunu belirtti.

Sıcak çarpması kapıda: Vücudunuz alarm veriyor

Yüksek sıcaklıklar ve yetersiz sıvı alımı, yaz aylarında güneş çarpması riskini artırıyor. Doç. Dr. Veysel Kıdır, sıvı kaybının hayati sonuçlara yol açabileceğini belirtti. İşte yaz sıcaklarında korunmanın yolları…

Uykusuzluk mu, uyku eksikliği mi?

Uykusuzluk ve uyku eksikliği aynı şey değildir. Yatakta dönüp durmak da, hiç yatmamak da bedeni aynı ölçüde tüketir. 50 yaş üstünde uykunun süresi kadar kalitesi de düşüyor. Uyandığınızda yorgunsanız, uyuyor olmanız yetmez. Hâlâ uykusuzsunuzdur.

Prof. Dr. Diken: Atardamarlarınız sağlıklı ise 90’lı yaşlarda bile efor kısıtlamanız olmaz

Prof. Dr. Diken: Atardamarlarınız sağlıklı ise 90’lı yaşlarda bile efor kısıtlamanız olmaz